BO CAMPIONATO DE EUROPA DE BIATHLE PARA OS DEPORTISTAS GALEGOS.

8 de Xullo de 2019

A lucense Claudia GÁmez gañou a medalla de bronce na carreira de relévo mixto baixo a categoría Sub 17 Biatle (Natación e carreira), no Campionato Europeo que tivo lugar na illa portuguesa de Madeira, tras o equipo inglés e turco.

Na proba individual, Mercedes Vila foi quinta e Claudia sexta en su17.Manuel Cobas décimo quinto tras unha desafortunada caída no inicio da carreira e Andrea Vidal décimo primeiro.

En Triatle Marcos Rodríguez Baliña conseguiu a terceira posición do podio na categoría Master, detrás dos representantes italianos e ingleses. Completou a xornada co cuarto posto en relevos mixtos, en categoría absoluta xunto ao Lucia Vidal, quinta na U19 individual.

Un meritorio quinto e sexto lugar na proba individual levou aos cadetes máis novos da categoría, Mercedes Vila e Claudia Gamez (quintos en Mixed Relay) respectivamente, que xunto a Manuel Cobas que terminarían na 12ª posición completaron o reparto de membros dos atletas galegos da selección española.