Antonio Serrat, Top 10 nas Series Mundiais de Sunderland

31 de Xullo de 2023

O pasado sábado, 29 de xullo, Antonio Serrat logrou o 9º posto nas Series Mundiais de Sunderland (Reino Unido).

Unha excelente carreira a pé permitiulle chegar a tan só 18 segundos do podio, demostrando unha vez máis o seu gran estado de forma.

O galego foi o mellor posicionado da selección española, con Sergio Baxter rematando 13º, Alberto González 45º e Mario Mola 49º.
O vencedor da proba foi Pierre Le Corre (FRA), seguido de Léo Bergere (FRA) e Hayden Wilde (NZL).

Ao día seguinte, Serrat formou parte das Remudas Mixtas xunto a Miriam Casillas, Sergio Baxter e Noelia Juan. O equipo español logrou unha histórica 5ª posición cun tempo de 01:28:27.
O primeiro posto foi para Francia (01:26:53), segundo para Gran Bretaña (01:27:16) e terceiro para Noruega (01:27.27).

Destacar a presencia do colectivo de oficiais galegos coa presenza de Miguel Fernández, quen formará parte do equipo de oficiais dos próximos xogos olímpicos  Paris 2024 como responsable de ciclismo,  convocado neste caso como Delegado Técnico da proba.